Center za krepitev zdravja Nova Gorica

smo ekipa različnih strokovnjakov, učiteljev in  motivatorjev, predvsem pa preprostih posameznikov, ki skupaj tvorimo zelo posebno skupino. V zadnjem letu je Center za krepitev zdravja v svojem okolju postal prepoznaven in odmeven. Naše programe je obiskalo preko 3000 oseb. Redno organiziramo svoje dogodke, vtkali pa smo se tudi v tradicionalne dogodke v lokalnih skupnostih in jim s tem dajemo nova zdrava sporočila.

 

Naša največja posebnost je inovativnost, ustvarjalnost in neomajen delovni zagon. V povezavi z znanjem in izkušnjami znamo ustvariti vsebine in dogodke, ki imajo novo vrednost.

 

CKZ Nova Gorica smo ljudje, ki živimo z občutkom, da ustvarjamo nekaj, na kar bomo ponosni, saj bomo pripomogli k boljšemu življenju sočloveka in razvoju sveta. Vsaka sprememba, ki jo izzovemo v eni osebi se širi naprej, zajame družino in okolico. Zavedamo se, da je biti motivator in spremljevalec ljudi, ki se trudijo, delajo in dosegajo uspehe neverjetna vloga. Prežema nas z zadovoljstvom, saj sodelujemo pri nečem dobrem in velikem.

 

Vse to nas žene v odličnost in piše dobre zgodbe.

 

Tamara Kofol, vodja CKZ Nova Gorica 

 

Center za krepitev zdravja Nova Gorica