Svetovalnica za mlade

Kljub boljši dostopnosti do najrazličnejših informacij tudi preko spleta, se mladim poraja veliko vprašanj, na katere velikokrat nimajo pravega odgovora in zaradi katerih se kdaj znajdejo v stiski, dilemi. Poleg tega pa za nasvet včasih ne vedo, na koga naj se obrnejo.

Tudi v tem šolskem letu je na voljo SVETOVALNICA ZA MLADE. Na ta način želimo priti v stik z mladimi oziroma jim pomagati ter jih usmeriti do ustreznega strokovnjaka. Svetovalnico lahko po predhodnem dogovoru izvedemo tudi na šoli v času odmora ali po zaključku pouka. 

 

URNIK SVETOVALNICE

Vsak PRVI ponedeljek v mesecu od 13.00 do 14.00 v ZD Nova Gorica, vhod iz Gradnikovih brigad, prvo nadstropje levo, pisarna zdravstvene vzgoje za otroke in mladino. 

 

NAMEN SVETOVALNICE

Iščeš pravi odgovor? Iščeš odgovor na svoje posebno vprašanje, pa ne veš, koga bi vprašal? Te kaj žuli? Ti zdravstveno-vzgojne delavnice na tvoji šoli niso odgovorile na vsa tvoja vprašanja? Bi se želel pogovoriti še s kom drugim?

V kolikor ti urnik ne dopušča, da prideš mimo, smo ti na voljo tudi preko e-pošte:  ali telefonske številke: 05 33 83 255!

 

UPORABNE SPLETNE STRANI, KI TI PRI PRIDOBIVANJU PRAVIH INFORMACIJ LAHKO POMAGAJO: 

http://www.tosemjaz.net/

 

https://www.logout.si/sl/

 

https://safe.si/

 

https://www.spletno-oko.si/

 

https://www.varninainternetu.si/

 

https://aspo.mf.uni-lj.si/static/ASPO_new/#/

 

https://www.e-tom.si/

 

https://www.drogart.org/

 

https://www.varnetocke.si/

 

https://www.nijz.si/sl

 

https://zdaj.net/