ZARADI TRENUTNE RAZGLAŠENE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE, JE VADBA ZA NOSEČNICE V NAŠEM CKZ ODPOVEDANA!

OD ČETRTKA, 5.11., POTEKA VODENA VADBA PREKO SPLETA. VABLJENE K IZPOLNITVI PRIJAVNICE SPODAJ, IZVAJALKA VAS BO V KRATKEM KONTAKTIRALA ZA TERMIN.

---

VADBA ZA NOSEČNICE 

V Centru za krepitev zdravja Nova Gorica (CKZ) redno izvajamo telesno vadbo za nosečnice. Telesna aktivnost v nosečnosti namreč izjemno ugodno vpliva na zdravje nosečnice in razvijajoči se plod, hkrati je tudi koristna priprava na porod. Izjemno je pomembna za boljšo kontrolo telesne drže, vzdrževanje kondicije ter izboljšanje razpoloženja in duševnega zdravja.

Telesna aktivnost med nosečnostjo dokazano zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni, povezanih z nosečnostjo (gestacijska hipertenzija in nosečnostna sladkorna bolezen).

Priporočljiva je vsakodnevna hoja, še posebej sprehodi v naravi.

---

Brezplačna* vodena vadba za nosečnice poteka vsak četrtek popoldan, v telovadnici CKZ (v zgornjem nadstropju Trgovske hiše). Vadba poteka v manjših skupinah pod strokovnim vodstvom naše fizioterapevtke.

 

OBVEZNA PRIJAVA NA VADBO, Z IZPOLNITVIJO OBRAZCA SPODAJ! 

O terminu vas bo izvajalka obvestila naknadno.

 

 

Več informacij na: 05 33 83 289 (Dragana).

 

IZVAJALEC: dipl. fizioterapevtka

 

*Vključitev v programe je del pravic iz obveznega zdravstvenega zavarovanja in je brezplačna. 


Vadba za nosečnice in otročnice Vadba za nosečnice in otročnice Vadba za nosečnice in otročnice Vadba za nosečnice in otročnice

Povpraševanje